Vad är Jaktflix.se?

Jaktflix.se är en internetsida för streamad jaktfilm. Jaktflix består av 3 olika delar, dessa delar är:

Jaktflix
Denna del är gratis för alla att titta på så mycket man vill. Klicka här för att se vilka filmer du kan se utan kostnad.

Hyrfilm
I kategorin "Hyrfilm" får du tillgång till filmer genom att hyra dem under en 48 timmars period. Kostar oftast 49 kr/st. Klicka här för att se utbudet av hyrfilm.

Premiumtjänsten Jaktflix+
I denna tjänst får du tillgång till allt material i kategorin "Jaktflix+". Det är en prenumerationstjänst med en fast årskostnad. Du kan titta hur mycket du vill under ett år på allt som finns i denna kategori. På Jaktflix+ finns i dag mängder med kvalitativ jaktfilm och vi lägger kontinuerligt upp nya filmer. Klicka här för att få reda på vilka filmer du kan se i Jaktflix+
OBS! Du får INTE tillgång till hyrfilmerna i denna premiumtjänst.

Så fungerar Jaktflix+
Genom att prenumera på Jaktflix+ får du tillgång till allt material i Jaktflix+ kategorin under 1 år. Kostnaden är för närvarande  42 kr /månad och betalas årsvis med 499 kr/år. Prenumerationstjänsten förnyas automatiskt, om du inte aktivt avprenumerera dig från tjänsten.

Vill du teckna en prenumeration gör så här:
1. Gå till en film i kategorin "Jaktflix+"
2. Klicka på att "Gå med i Jaktflix+"
3. Registrera dig. (Är du redan registrerad gå till punkt 5 )
4. Om du har en "Coupon code", knappa in den i rutan för "Coupon code" finns strax under priset uppe till höger. OBS! Glöm inte att aktivera koden genom att klicka på "Activate"
5. Välj betalsätt och genomför köpet. 

Om du använt en rabatt kod, så står det "Promo applied" i grön text under priset upp till höger. I och med att det är en prenumeration, kommer prenumerations pris stå i rutan för total pris. Så länge det står "Promo applied" och vilken procentsats kupongen givit dig, så betalar du det lägre priset.

Nu är alla filmer i Jaktflix+ kategorin öppna för det att se.